Kurs for stasjonære vakter er utsatt

Fine premier til medlemmer!

Kurset er utsatt på ubestemt tid
Tromsø Cykleklubb må ha stasjonære vakter for å kunne arrangere sykkelritt. Alle sykkelklubber i Norge er pålagt av de nye sykkelrittforskriftene å stille med stasjonære vakter til all trafikkdirigering i forbindelse med ritt, og politiet bestemmer med utgangspunkt i vår rittsøknad hvor mange vakter det skal være. Uten tilstrekkelig med stasjonære vakter, ingen ritt. Vi har utdannet en del stasjonære vakter på tidligere kurs, og de gjør en kjempejobb. Imidlertid trenger vi enda flere, slik at det blir mange å fordele vaktarbeidet på. Bidrar alle medlemmer litt, får vi til enda mer!

Klubben arrangerer kurs (klasseromsdelen) for stasjonære vakter den 14.04. kl 17-23 på Scandic Ishavshotell i Tromsø. Deltakere må i forkant av klasseromsdelen den 14.04. ha gjennomført e-læringsdelen av kurset, stasjonært vaktkurs del 1. Den finner du her. NB! Du skal ikke ta Løypevaktkurs!

Det blir servering av brus og pizza til alle deltakerne på kurset.

Alle medlemmer av TCYK som består kurset, får i etterkant det nye draktsettet til klubben bestående av trøye og shorts. Klubben bytter nå drakter, og de nye draktene vil være uforandret i tre år. Alle foresatte, ektefeller/samboere og andre til medlemmer av TCYK som tar kurset, får et gavekort på kr 800,- Vi forutsetter at alle kursdeltakerne som får draktsett eller gavekort, stiller som stasjonær vakt på minst et av klubbens sykkelritt i 2020.

Påmelding til kurset skjer til kursholder Vidar Stensen på e-post vidar@tcyk.no senest den 08.04.

Hilsen styret i Tromsø Cykleklubb

Støtt Tromsø CK hver gang du spiller!

Send SMS Grasrotandelen 985654905 til 2020