Åpne klubbtreninger på Zwift onsdager kl. 19.30

Nå som korona-tiltakene stikker kjepper i hjulene for alle fysiske fellestreninger i klubbregi, forsøker vi oss i stedet med virtuelle fellestreninger via online-plattformen Zwift.

For å være med på disse treningene trenger du et kompatibelt sykkelrulleoppsett og en konto på Zwift. Andreas Setting vil arrangere treningene, og for å bli invitert og kunne være med må du derfor følge Andreas Setting på Zwift. Andreas vil så sende ut invitasjon til "meet-up" til alle sine følgere på Zwift. For mer info om sykling på Zwift og hvordan dette fungerer - se zwift.com. Kontakt evt. Andreas på andreas@tcyk.no dersom du får problemer.

Treningene vil bli arrangert som virtuelle "no-drop rides" der alle holdes samlet uavhengig av kraft i en på forhånd bestemt rute. Andreas har også opprettet en messenger-gruppe kalt "Zwift race" som benyttes til kommunikasjon. Søk opp denne og be om å bli medlem for å kunne kommunisere under og i forbindelse med treningene. Håper å se så mange som mulig på virtuell klubbtrening!

Støtt Tromsø CK hver gang du spiller!

Send SMS Grasrotandelen 985654905 til 2020