Gradvis åpning av aktivitet – Koronavirus pandemi

Klubbens ritt (Tromsørittet, Folkeparkrittet og karusellritt) er avlyst. Alle treninger inne og ute, samt samlingen på Bardufoss har frem til nå vært avlyst.

Samfunnet åpner nå gradvis opp. Idretten kan fra nå starte med aktiviteter innenfor klare rammer. Norges Idrettsforbund og særforbundene har utarbeidet retningslinjer for aktiviteter/treninger og arrangementer (konkurranser). Alle forhold knyttet til disse retningslinjene er foreløpig ikke helt klare, men vil komme den nærmeste uken.

Det som nå er klart, er at treninger hvor man sykler i felt, kan gjennomføres med opp til 10 deltagere. De som deltar skal holde minst 1 m avstand. Trener skal nedtegne hvem som deltar på treningen for å kunne foreta smittesporing ved behov i etterkant. Det kan gjennomføres temporitt med inntil 50 personer (utøvere + arrangør). Det er laget noen kjøreregler knyttet til gjennomføring av både treninger og arrangementer.

Det vil i kommende uke bli utarbeidet spesifikke retningslinjer for aktiviteter for barn og unge.

Tromsø cykleklubb jobber nå med å legge til rette for treninger og arrangementer i klubbens regi. I løpet av uke 20 vil klubben ha på plass en plan for oppstart av aktiviteter/arrangementer. Følgende aktiviteter planlegges det for:

  • 1. Treninger for barn og unge
  • 2. Treninger for voksne
  • 3. Karusellritt – tempo
  • 4. Trimpoeng konkurranse

Følg med på tcyk.no og klubbens side på facebook.

Styret

Støtt Tromsø CK hver gang du spiller!

Send SMS Grasrotandelen 985654905 til 2020