Følger av Koronavirus pandemi - oppdatering

Ritt og samling i mai er avlyst

Klubbens styre har besluttet å avlyse alle samlinger og sykkelritt som er planlagt i mai 2020. Dette betyr at den årlige samlingen på Bardufoss, ritthelgen 9. og 10. mai, og alle karusellritt er avlyst i mai. Styret vil i første halvdel av mai vurdere om ritt i juni kan gjennomføres.

Alle klubbens fellestreninger er avlyst på Kraft frem til ut april. Når klubbens utetreninger kan startes er foreløpig ikke klarlagt, men vurderes fortløpende av styret. Så snart myndighetene åpner for at denne typen fellesaktiviteter kan gjennomføres vil vi ha på plass treninger. Informasjon vil bli gitt så snart dette er avklart.

I denne vanskelige tiden er det viktige at alle våre medlemmer ikke mister motivasjonen til å være i aktivitet og trene. Styret jobber med å få på plass treninger på Zwift som man kan delta på. Vi vil legge ut informasjon når vi får dette opp å gå.

Klubbens nye drakter er snart klare for bestilling. Denne gangen skal man bestille drakter og annet tilbehør via en nettbutikk. Følg med når vi legger ut denne, butikken vil ha åpent en definert periode før den stenges.

Styret

Støtt Tromsø CK hver gang du spiller!

Send SMS Grasrotandelen 985654905 til 2020