Kurs for stasjonære vakter 2. april

Fine premier til medlemmer!

Tromsø Cykleklubb må ha stasjonære vakter for å kunne arrangere sykkelritt. Alle sykkelklubber i Norge er pålagt av de nye sykkelrittforskriftene å stille med stasjonære vakter til all trafikkdirigering i forbindelse med ritt, og politiet bestemmer med utgangspunkt i vår rittsøknad hvor mange vakter det skal være. Uten tilstrekkelig med stasjonære vakter, ingen ritt. Vi fikk utdannet en del stasjonære vakter på våre to kurs i 2019, og de gjorde en kjempejobb. Imidlertid trenger vi enda flere, slik at det blir mange å fordele vaktarbeidet på. Bidrar alle medlemmer litt, får vi enda mer!

Klubben arrangerer kurs (klasseromsdelen) for stasjonære vakter den 2.04. kl 17-22 på Scandic ishavshotell i Tromsø. Deltakere må i forkant av klasseromsdelen den 2.04. ha gjennomført e-læringsdelen av kurset. Den finner du her. Du skal altså ikke ta noe Løypevaktkurs i forkant av klasseromsdelen, men e-læringsdelen av stasjonært vaktkurs. Det blir servering av brus og pizza til alle deltakerne på kurset.

Alle medlemmer av TCYK som består kurset, får i etterkant et draktsett fra klubben bestående av trøye og shorts eller jakke. Alle foresatte, ektefeller/samboere og andre til medlemmer av TCYK som tar kurset, får et gavekort på kr 800,- Vi forutsetter at alle som får draktsett eller gavekort, stiller som stasjonær vakt på minst et av klubbens sykkelritt i 2020.

Påmelding til kurset skjer til kursholder Vidar Stensen på e-post vidar@tcyk.no senest den 31.03.

Hilsen styret i Tromsø Cykleklubb

Støtt Tromsø CK hver gang du spiller!

Send SMS Grasrotandelen 985654905 til 2020