Fellestreninger ute starter nå

Delta du også!

Klubbens fellestreninger ute starter snart opp, og første trening utendørs blir onsdag 24. april. Treningsgrupper og plan blir som følger:

  • Ungdomsgruppa har trening på torsdager og starter opp 2. mai kl. 18.30, Se treningsplan for info om oppmøtested etc.
  • Jentegruppa har trening på mandager med første trening 6. mai kl. 19.00 fra bruhodet på Kvaløysletta. Trenere er Anna Nylund m.fl.
  • Barnegruppa har trening i terrenget på mandager kl. 18.00. Oppstart er avhengig av snøsmelting, men første trening i 2018 var 13. mai. De første treningene blir sannsynligvis i Folkeparken og deretter blir det oppstart på Charlottenlund. Info legges ut på Tromsø Cykleklubbs barnegruppe på Facebook. Trener er Stig Hanssen.
  • Klubbtreninger (rolig/restitusjon) på onsdager starter 8. mai kl. 18.30 fra bruhodet på Kvaløysletta. Trenere er Espen Olsen m.fl.
  • Klubbtreninger på torsdager starter 9. mai kl. 18.30 fra Giæverbukta. Torsdagstreningene kjøres som terrengtreninger så snart det er blitt bart i skogen. Trenere er Ketil Røtvold, Hans Are Ovanger og Snorre Manskow Sollid.
  • Klubbtreninger på lørdager fortsetter som før: kl. 10.00 fra bruhodet på Kvaløysletta. Turen går til Kvaløyvågen med kaffestopp der. Trenere er Einar Bjørn og Andreas Setting.

Følg med på de respektive Facebook-grupper og her på hjemmesida for å få med deg klokkeslett og evt endringer.

Støtt Tromsø CK hver gang du spiller!

Send SMS Grasrotandelen 985654905 til 2020