INFORMASJON OM ENDRET AVSLUTNING PÅ VOLLAN-TROMSØ OG BUSSTRANSPORT

Som følge av uanmeldt tidspunkt for veiarbeid i siste del av løypa på lørdag og deler av tempoløypa på fredag, har vi endret løypene:

1. Tempoløype fredag blir utelukkende bruk av traseen som er angitt for kort løype. De som er påmeldt på kort løype, sykler løypa en gang (10 km). De som sykler lang løype sykler den samme traseen to ganger. Start og mål blir ved Sandvika bygdehus rett før krysset på Innlandsvegen og Ramfjordnesvegen. Utlevering av startnummer foregår på bygdehuset. (vis i Google kart)

2. Målgang på lørdagens ritt vil være ved Sandvika bygdehus rett før krysset på Innlandsvegen og Ramfjordnesvegen. (vis i Google kart)

BUSSTRANSPORT

For de som har bestilt busstransport på lørdag gjelder følgende rute og avganger.

  • Bussen starter ved Prostneset, og har avgang derfra klokken 0700. (vis i Google kart)
  • Bussen stopper for påstigning på busstopp ved den gamle ESSO-stasjonen i Tromsdalen rett over brua. (vis i Google kart)
  • Bussen stopper for påstigning ved mål. (vis i Google kart)

Det er den enkeltes ansvar å møte opp tidsnok. Bussen går til fast oppsatte tidspunkt. Det er ikke mulig å ta med sykkel på bussen. For sykkeltransport, må sykkel være levert ved Bring i Terminalgata i tidsrommet 1800-2100 på fredag. Det vil bli ordnet med transport av bagger fra start til mål. Det er ikke organisert transport fra mål etter målgang. Det vil være begrensede parkeringsmuligheter ved målområdet.

Se invitasjon for øvrig informasjon

Støtt Tromsø CK hver gang du spiller!

Send SMS Grasrotandelen 985654905 til 2020