Bronse til Oda i UM

En fantastisk avslutning på en fantastisk sykkelhelg!

Ungdomsmesterskapet 2013

Vi deltok med 6 utøvere: Gard og Andreas i M14, Madelene og Oda i K16, Sigbjørn og Øyvind i M16.

Lørdag var det tempo. Øyvind klusset litt i vendinga og tapte noen plasser, mens de andre kjørte gode løp og var fornøyde. Gard kom høyt opp med 12. plass, og Oda var bare fattige 4 sekunder unna pallen.

Søndagens fellesstart ble toppet med Odas bronsemedalje. Sigbjørn kjørte inn til 19. plass mens Øyvind dessverre veltet. Gard var igjen høyt på lista med en 14. plass.

Lavkarittet

Aksel vant suverent G14-15 og Henrik tok 2. plass i G12-13. I de voksne klassene hadde vi enormt mange deltakere fra klubben, men det var bare Trude (vant K40-49), Andreas (nr 3 i M30-39) og Ketil (nr 2 i M50-59) som inntok pallen.

Morgendagens helter

I forbindelse med Arctic Race, har Statoil og NCF fått i stand en konkurranse mellom de 7 regionene i NCF. Deltakerne er juniorer (17-18 år), som i tillegg til å konkurrere individuelt, har en lagkonkurranse der poeng fra de 3 beste guttene og 2 beste jentene teller. Dagen før rittet var satt av til "teambuilding", sosialt samvær og faglige foredrag fra Thor Hushovd, Sondre Holst Enger og Dag-Otto Lauritzen.

Rittet på søndag foregikk i samme rundløype i Harstad som Arctic Race brukte senere på dagen. Klubben hadde med tre deltagere på laget til Region Nord: Synnøve, Anders og Audun. I tillegg hadde laget med Andreas fra Bodø, Torgeir fra Harstad, Niillas fra Sirbma og Jovnna fra Sirbma.

De andre regionene stilte med sitt beste mannskap - det vil si at nesten samtlige av de høyest rankede juniorene i landet var med. Vi hadde derfor ikke skrudd forventningene helt i taket...

Så det var ikke overraskende at vi måtte ta til takke med jumbo-plassen. Et lite lyspunkt var at Audun kjørte inn til en 21. plass blant gutta. Men alle fikk rikelig utbytte i form av inspirasjon, nye bekjentskaper og ei artig og trivelig helg.

Støtt Tromsø CK hver gang du spiller!

Send SMS Grasrotandelen 985654905 til 2020