Stor aktivitet etter ferien

En helt utrolig mengde watt og melkesyre ble produsert i helga!

Tønsberg 4-dagers

Ungdomsgruppa stilte med 5 deltakere i årets utgave. Torsdag kveld ble det kjørt prolog opp Slottsfjell - en 700m lang bakke med noen særdeles bratte kneiker. Sigbjørn (M15-16) og Audun (M junior) perset og var godt fornøyd. De "nye" - Oda (K15-16), Aksel (M15-16) og Andreas (M13-14) - syntes dette var en flott bakke som de (nesten) gleder seg til å kjøre igjen.

Fredagens fellesstart viste oss at Andreas nærmer seg toppen av M13-14! Oda var uheldig og gikk i bakken - heldigvis bare med skrubbsår og hevelser som resultat. Men hun måtte da bytte ut sykkelen med krykker og stå over både lørdag og søndag. De andre tre var fornøyd med sine ritt.

Lørdag startet med et forrykende regnvær inkl. lyn og torden. Det gikk verst utover Andreas som startet tidligst. Men selv med en liten tur nedpå i ei rundkjøring, så hentet han seg inn og kom i mål med hovedfeltet. Sigbjørn ble offer for en arrangørtabbe der Mjunior-feltet ble sluppet med masterbil ut i løypa for seint, og ødela dermed feltet i M15-16 som tok dem igjen og ble splittet ved passering. Aksel var fornøyd med dagen. Audun kjørte veldig bra og klarte nesten å henge med de 26 som var igjen i fronten over den uanstendig bratte bakken "Gregershølet".

På søndag var det avslutning med en tempoetappe på drøye 7km. Alle tok ut det som var igjen i beina og var fornøyde med det!

Offroad Finnmark 300

Andreas og Einar hadde toppen av pallen som mål i dette blodslitet av et sykkelritt. Men de lå hele veien et stykke bak lederne, og kjørte inn til 3. plass en time etter vinnerlaget. Nå skal de bruke resten av sesongen på å brekke kroppen tilbake i oppreist stilling: De har allerede bestemt seg for å bruke premien på 5000 kr hos byens dyktige kiropraktorer. Kanskje de tar seg en tur på landeveien som restitusjon?

Malangen Trippel

Dette er litt av en styrkeprøve for de som går etter sammenlagtseier: Tempo og fellesstart på lørdag etterfulgt av terrengritt på søndag.

Klubben stilte med nesten hele "profflaget" og tapetserte resultatlistene. For å spare leserne for scrolling, skal vi bare nevne sammenlagtvinnerne her: Aid (K40-49), Anders (M17-19), Terje (M60-69), Hans-Are (M50-59), Snorre (M40-49) og Erik (M30-39).

Gratulerer alle sammen med flott innsats!

Linker til resultater finner dere her: Terminliste 2013

Støtt Tromsø CK hver gang du spiller!

Send SMS Grasrotandelen 985654905 til 2020